Kutsu 24.10.2018 klo 15.00 Tiedätkö mitä palveluita Helsinki tarjoaa alku- ja kasvuyrittäjille?

Tiedätkö, mitä palveluja Helsinki tarjoaa alku- ja kasvuvaiheen yrittäjille?

Nyt on mahdollisuus ottaa siitä tarkemmin selvää, kun Kokoomusyrittäjät vierailevat NewCo Helsingin toimipisteessä Kalliossa ke 24.10. klo 15 alkaen.

Tilaisuuden isäntänä toimii yksikön päällikkö Tommo Koivusalo ja tarkoituksena on käydä läpi yleiskatsaus kaikista saatavilla olevista palveluista, joilla aloitteleva tai kasvua hakeva yrittäjä löytää apua ja hyviä neuvoja yritystoimintansa kehittämiseen. Tutustu: https://newcohelsinki.fi/fi/

Tilaisuuteen voi ilmoittautua Facebookissa tapahtumassa “Tutustuminen Helsingin yrityspalveluihin” – klikkaathan itsesi mukaan kuitenkin vain siinä tapauksessa, että olet varmasti tulossa! Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoja puheenjohtaja Kirsi Sharma puh  040 5115767 sharma(at)kolumbus.fi