Syyskauden avajaiset

No nyt se on vihdoin mahdollista!

Nyt tavataan ihan livenä ja kasvotusten, kun Helsingin Kansallisseura ja Helsingin Kokoomusyrittäjät käynnistävät syyskauden järjestämällä kaikille avoimen keskustelutilaisuuden keskiviikkona 15.9. klo 18-20 Kampin ravintola Factoryssa, Runeberginkatu 3.

 Kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu Atte Kaleva nostaa puheenvuorossaan kissan pöydälle ja pohtii, millainen henkilö on sopiva Kokoomuksen jäseneksi. Onko se niin, että toisten mielipiteet ovat vaan parempia, vai mahdummeko me kaikki tähän samaan järjestöön? Saattaapa olla, että siinä sivussa käsitellään muitakin ajankohtaisia aiheita.

Nyt saa keskustella, yhdessä ja erikseen, ryhmässä ja vieruskaverin kanssa! Ravintolasta on tilaisuuden aikana saatavilla omakustanteista ruokaa ja juomaa keskustelun elävöittämiseksi.

Tervetuloa!