Helsingin Kokoomusyrittäjät tukevat Mirita Saxbergin ehdokkuutta eduskuntavaaleissa

Helsingin Kokoomusyrittäjät tukevat Mirita Saxbergin ehdokkuutta eduskuntavaaleissa 2023. Me haluamme kansanedustajan, joka ymmärtää yrittäjän arkea.

“Tehdään työstä ja yrittämisestä kannattavaa! Suomen menestys tehdään pienissä ja mikrokokoisissa yrityksissä. Niissä syntyy valtaosa uusista työpaikoista. Nämä yrittäjät maksavat suurimman osan yhteisestä hyvinvoinnista, mutta yli puolet elävät köyhyysrajan ja yhteiskunnan turvaverkon alapuolella.

Ahkeruuden pitää palkita. Julkinen talous on kestävää, kun työstä jää käteen enemmän kuin sosiaaliturvasta. Lasketaan veroja ja kasvatetaan veropohjaa.

On arvokasta parantaa yrittäjien mahdollisuuksia elättää itsensä ja työllistää. Silloin yhteiskunta voi huolehtia paremmin apua tarvitsevista. Arjen haasteet ovat erilaisia eri elämäntilanteissa.” 

Tutustu kaikkiin Mirita Saxbergin teemoihin https://mirita.fi

Saxberg on viestinnän yrittäjä, kahden lapsen äiti ja toisen kauden kaupunginvaltuutettu. Hän on vaikuttanut politiikassa 10 vuotta, joista viisi eduskunnassa. Koulutukseltaan hän on hallintotieteiden maisteri, ammatillinen opettaja ja kauppatieteiden tohtoriopiskelija. 

Jäsen Helsingin Yrittäjien hallituksessa.

Ehdokas maksaa vaalikampanjan kulut itse. Voit auttaa ja tehdä lahjoituksen tästä linkistä: 

https://donation.securycast.com/kokoomus-eduskuntavaalit?aid=1171