Helsingin Kokoomusyrittäjien Yrittäjäilta 14.2.2024

Kokoomusyrittäjien vuoden 2024 ensimmäinen  Yrittäjäilta 14.2.2024 klo 18:00

Puhujavieraana Cityvarasto Oyj / toimitusjohtaja Ville Stenroos kertomassa yrityksestä ja yrittäjyydestä. Alustuksen jälkeen aikaa keskusteluille ja kysymyksille. Alla tietoa Cityvarastosta

Vahvassa kasvussa – Cityvarasto
Cityvarasto Oyj on vuonna 1999 perustettu valtakunnallinen pienvarastoyritys. Yhtiöllä on 62 pienvarastotoimipistettä suurimmissa kaupungeissa ympäri Suomea. Pienvarastojen vuokraamisen lisäksi yhtiö myy asiakkailleen pakkaustarvikkeita, lähetys- ja vastaanottopalveluita, pienvarastovakuutuksia ja vuokraa toimitiloja sekä business center toimistohuoneita sekä tarjoaa osoitepalvelua. Cityvarasto-konserniin kuuluvat emoyhtiön lisäksi muun muassa Autokaupoille.com Oy, Pakuovelle.com Oy sekä Suomen opiskelijamuutot Oy. Pakuovelle.Com Oy on vuonna 2004 perustettu pakettiautovuokraukseen erikoistunut kasvuyritys, joka toimii tällä hetkellä PK-seudun lisäksi Turussa, Tampereella, Kuopiossa, Jyväskylässä ja Oulussa, ja tavoitteena on laajentaa toimintaa Cityvaraston rinnalla valtakunnalliseksi pakettiautojen vuokrausyhtiöksi. Suomen opiskelijamuutot Oy on Etelä-Suomen alueella toimiva kotimuuttoihin erikoistunut muuttopalvelu, joka pyrkii toiminnallaan työllistämään nuoria, opiskelijoita ja maahanmuuttajia.

Paikkana Kokoomuksen puoluetoimisto, Mannerheim-kabinetti. Töölönkatu 3, 4. krs.

Tervetuloa 💙