Yrittäjätiistai: kiertotalous

“Kiertotalous mahdollistaa uusia liiketoimintamalleja, tuotteita ja palveluja. Tulosta tekemällä hyvää.” Näin kuvaa puheenvuoroaan Suomen Kiertotalousyhdistyksen puheenjohtaja ja Finnish Consulting Services operatiivinen johtaja Tani Järvinen, jonka asiantuntemuksesta pääsemme nauttimaan syyskauden ensimmäisessä Yrittäjätiistaissa. Tule mukaan kuulemaan viimeisimmät tästä mielenkiintoisesta ja ajankohtaisesta aiheesta! Kokoonnumme Forumin Business Parkissa (hissillä 6.krs lasikulmauksesta) Marski 2 -kokoustilassa, tervetuloa!

Tiistaina 25. elokuuta 2020 klo 17.00 – 19.00
Meeting Park Forum, Mannerheimintie 20 B, 00100 Helsinki

Tani Järvistä arvostetaan päättäjänä ja hänen laajassa verkostossaan hänet tunnetaan tehokkuuden ja tuottavuuden kehittäjänä toiminnan ylivertaisuuden kautta. Green Belt ja Black Belt -koulutettuna Tanilla on merkittävä kokemus Lean-menetelmien käytöstä sekä EFQM- ja TQM-ohjelmista. Hän on toiminut vuosia kansainvälisissä ympäristöissä muutosjohtamisen asiantuntijana ja neuvonantajana avustaen organisaatioita suuren mittakaavan projekteissa. Viime aikoina hän on ollut syvällisesti mukana kehittämässä kiertotaloustoimintoja ja hän on myös mukana kehittämässä ISO TC 323 -kiertotalousstandardia.