Kokoomusyrittäjien syksyn tapahtumat

Hyvät porvarit,

Pandemiatilanne ei valitettavasti jätä meitä vieläkään rauhaan, vaan on syytä jatkaa tiukennetuin turvatoimin, jotta pääsisimme eteenpäin mahdollisimman vähin vaurioin. Tämä haastava tilanne vaikeuttaa ikävällä tavalla myös meidän jäsen- ja verkostoitumistapahtumiamme. Puolueen suositus onkin, ettei nyt järjestettäisi fyysisiä tapahtumia, vaan keskityttäisiin mieluummin verkossa pidettäviin etätapahtumiin.

Olemme suunnitelleet vierailua mm. Suomen Yrittäjien toimistolle, mutta olemme nyt saaneet tiedon, että ainakaan toistaiseksi he eivät vastaanota vierailijaryhmiä. Näin ollen pidämme viisaana, ettemme muutenkaan järjestä Yrittäjätiistai-tapahtumia loppuvuoden aikana, vaan siirrämme mielenkiintoiset aiheet ja tutustumiskohteet myöhemmäksi.

Päädyimme perumaan myös perinteisen Oktoberfest-iltamme, joka olisi selvästi kärsinyt turvavälien tarpeellisuudesta ja ravintola Zinnkellerin buffet-rajoituksesta.

Näillä näkymin pidämme vielä kiinni Sydänglögeistä, joita on määrä hörppiä Narinkkatorin teltalla la 12.12. klo 11-14 ja sen jälkeen siirtyä viettämään yhteisiä pikkujouluja Manalaan.

Helsingin Kokoomuksen sähköisissä jäsenviesteissä, joita lähetetään viikottain, on aina listattuna kaikki Helsingin alueen Kokoomustapahtumat, niin fyysiset kohtaamiset kuin etätilaisuudet, ja niihin ovat kaikki jäsenet tervetulleita yhdistyksestä riippumatta. Suosittelemme lämpimästi näihin tapahtumiin osallistumista! Mikäli et vielä saa piirin jäsenviestiä, voit ilmoittautua postituslistalle laittamalla sähköpostia topi.korpinen@kokoomus.fi

Toivotaan, että pääsemme pian normaalimpaan olotilaan ja pystymme taas järjestämään yhteisiä tapaamisia, joita tiedämme jo monen kaipaavan.

Kyllä tästä vielä selvitään!

Terveisin
Kirsi Sharma
Puheenjohtaja
Helsingin Kokoomusyrittäjät ry