Helsingin Kokoomusyrittäjien vuosikokous

ti 23.3.2021 klo 18 Teams-kokouksena (vain jäsenille)

Helsingin Kokoomusyrittäjien vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja käydään keskustelua ajankohtaisista poliittisista aiheista. Annamme kokouksen aikana jokaiselle Helsingin Kokoomuksen kuntavaaliehdokkaana olevalle yhdistyksen jäsenelle mahdollisuuden napakkaan esittäytymiseen muille läsnäolijoille.

Hallitukseen kaivataan taydennystä, joten kaikki innokkaat jäsenet ikään ja aiempiin ansioihin katsomatta ovat lämpimästi tervetulleita mukaan aktiiviseen toimintaan! Olemme luopuneet turhasta kokousbyrokratiasta, joten hallituksessakin keskitytään enemmän mielenkiintoisiin aiheisiin ja keskusteluihin kuin paperin pyörittämiseen.

Mikäli et ole saanut kokouskutsua ja osallistumislinkkiä sähköpostiisi, lähetäthan viestin info@kokoomusyrittajat.fi